Bize internette yayınlanması için iletilen hasta yorumlarını olduğu gibi yayınlıyoruz. Her gün 60’ın üzerinde hastanın tedavi gördüğü büyük bir kliniğiz. Buraya sadece olumlu yorumları koyarsak ve 100% hasta memnuniyetimiz var dersek yalan olur. Hâlihazırda hasta memnuniyet oranımız 98%’dir ve bu oranla sektör ortalamasının çok üzerinde olduğumuzu düşünüyoruz.

Her şey doğru yapıldığında bile tedavinin 100% başarılı olamadığı durumlar olabilmektedir.  Seyrekte olsa tedaviden ya da teknisyenden kaynaklı problemler yaşanabilmektedir. Bazı hastalarımızda öngörülmeyen tedavi uzamaları tedavi saatlerinde zaman zaman gecikmelere de yol açabilmektedir. Ayrıca her şeyi gerektiği gibi yapsak bile bazı hastalarımızı mutlu etmek malesef mümkün olamayabilmektedir.

100% başarı veya memnuniyet vaat edenlerinde pazarlama hilesi yaptığını düşünüyoruz. Tek söyleyebileceğimiz, işimizi ciddiye alıyoruz, kendimizi sürekli geliştirmeye çalışıyoruz, tedavinin başarıya ulaşabilmesi ve mutlu bir şekilde ülkenize dönebilmeniz için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bir problem yaşandığı taktirde hemen hastada mazeret aramıyor önce kendimize bakıyoruz.  CITYDENT 

” I live in the UK. I found this clinic and when I went the first time, I had a filling. It was great service. When I went back to the UK, I had dental check up with my regular dentist. He saw the filling and he said whoever did it has done an excellent job. So I visit the clinic again after one year to have 2 implants and I scared first, but the doctor and staff were amazing and it only took 1 hour and they have done by 2 implant without any pain. As they have done it under local anaesthesia, after that when I went back to hotel I had some pain, but after 2 hours the pain was gone and I went to a restaurant and had some food to eat. After that I forgot about the implant, it was like pulling a tooth, so I recommend this clinic. They are amazing and very professional and with the latest technology.”
Shamal Shefiq, 04.03.2014 - İngiltere
” Very high standard of services”
Gulomali Mamadrizobekov, 25.02.2014 - İngiltere
” Des professionnelle  à dire! Hiç diyecek yok, Hepsi profesyonel, organizasyon ve zamanlama çok iyi citydent’e hizmetlerinden teşekkür ederim.”
Abdullah Görmez, 25.02.2014 - Fransa
” tesatüf internette adresinizi buldum öyle irtibatim oldu ve sizlerle tanisma ve dislerimi yaptirma firsarim oldu öncelikle sinan beye ve ve dislerimi inci gibi yapan cansel hanima cok tesekur ederim makbule hanimada  hastaya ilgi ve alakasindan dolayi cok tesekur ederim gurbetten selamlar”
Lütfü Dönmezyürek, 24.02.2014 - İsviçre

“Güvenilir çalışma tarzları çok üstün düzeyde. Her türlü itimadım vardır. Doktor ve personellerin yardımları çok güzel “
Mehmet Biçer, 22.02.2014 - İsviçre

“We are very pleased with the Professional way of working. We can only recommend this clinic.”
Hans Gilbos, 22.02.2014 - Fransa

“Teşekkür eder başarılar dilerim.”
Fatma Özcan, 12.02.2014 - Almanya

“Great clinic, very efficient doctor,  sweet talking patient coordinator “
Omar Mussa, 09.01.2014 -İsveç

“Randevu gecikmeleriniz var. Tedaviler uzun sürdü. Daha seri ve dikkatli olursanız sevinirim. Tedavi yazıldığı gibi olmadı bu benim görüşüm.”
Hasan Soysal, 09.01.2014 - Almanya

“Benim icin çök iyi buldum”
Ali Öztürk, 27.12.2013 - Almanya

“Çok uygun, verilen sürece ve tavsiyeye uyarak biletimi ayarladım.”
Nurten Özcan, 27.12.2013 - Almanya
“Citydenti tanimayan biri olarak yurtdisindan geldim. Hic tahmin etmediğim temiz ve düzenli bir ortamla karsilastim. Türkiyedeki dis doktorlarindan muzdarip biri olarak Citydenti siddetle tavsiye ediyorum.”
Fatma Dölcü, 26.12.2013 - İsviçre
“Yurtdışından gelen hastalar için kısa sürede iyi bir tedavi gerçekleşti. Teşekkür ederim.
Lütfi Dönmezyürek, 13.12.2013 - Avustura
“Yurtdışından gelen hastalar için kısa sürede iyi bir tedavi gerçekleşti. Teşekkür ederim.
Zafer Turan, 12.12.2013 - Avusturya
“I would highly recmmend this clinic and I am most satisfied with our dentist Rabia and her asistant Deniz. The wonderfull girls that work at the reception is no less. Thank you
Gülay Kilickiran, 29.11.2013 - İsveç
“Almanyada implant pahalli oldugu icin Türkiyede yaptirmaya karar verdim ve citidenti internette buldum. Dogruyu söylemek gerekirse memleketimde olsa Türkiyede dis yaptirmaya cok emin degildim.  Ucuz etin yahnisi iyi olmaz diye bir laf vardir ve almanyada kaliteli seylere alismiz biz. Korkarak istanbula geldim discidende korkarim ayriyetten.  Üst ceneme komple implant yapildi ve hersey basarili oldu. Ülkemin kalite acisindan cok iyi oldugunu görmüs oldum. Igne yerine elektronik cihazli bir igne ile igne yapıyorlar ve hic acitmiyor. Ayrica dişlerimin renk ölcüsünü elektronik bir cihazla aldilar alt dişlerimle cok uydu. Almanyada bile bunlari görmemistim. İsten alman arkadaslarima sordum onlarda bilmiyorlar. Ülkemle gurur duydum.”
Osman Ucmak, 24.11.2013 - Almanya

“I am very happy with treatments and with all employess greeting. Thank you. For sure will come back again, wish you all the best. Thank you very much.”
Ahmet Mehdi, 08.11.2013 - Kuveyt

“Tanıdığım vasıtasıyla gelmiş olduğum kliniğinizde kendimi güvende ve önemli hissettim. Kişiye verilen önem en üst düzeyde. Daha sonra ise tedavisüreci sıkmadan yormadan ve gayet kaliteli bir şekilde geçti. Sonuç olarak… güler yüzle karşılanıp, tedavim hijyen ve dikkatlice yapılıp mutlu olana kadar sürdürülüğ bitirildi. . Sekreterlerinden, asistanlarına, doktorlarına kadar çok iyiler. “
Şahnar Boşnak, 08.11.2013 -

“Very good place, very good doctor, thank you verymuch”
Hayet Makhouf, 25.10.2013 - Birleşik Arap Emirlikleri

“İstanbulda başka bir diş hastanesinde olumsuz bir deneyimim olmuştu. Yine almayanyda yaşayan kuzenimin tavsiyesiyle geldim. Çok güler yüzlü ve ilgililer. Estetik porselen kaplamalarımı yenilettim. Çok memnunum. Danke schön!”
Hacer Yılmaz, 20.10.2013 - Almanya

“Kardesimin tavsiyesiyle geldim. 7 adet kiseye ozel implant ve lazerli porselen dis yaptirttim. Hersey yolunda gitti, cok memnunum. Ayrica ucaga yetişebilmem icin doktorum ve asistanı pazar gunu tatilinde klinike geldi. tesekkurler”
Kerim Sanli, 14.10.2013 - Belçika
“Herşey planlandığı gibi gitti. Gerçekten çok memnun kaldım. Bütün personel çok yardımcı oldu. Çok iyiydi. Tekrar gelmeyi düşünüyorum. “
Ethem Çukardaroğlu, 09.10.2013 - Danimarka
“City Dent doktorlari ve asistantlari supersiniz!! Disciden cok korkardim fakat ilk tedavimde Sinan bey, ikinci tedavide Cagdas bey cok ilgili ve anlayisli idiler. Nur hanimi ekibinize almakla cok iyi yapmisiniz She’s fantastic!!!”
Sayde Ulutaş, 01.10.2013 - Hollanda

“Böyle kalmanız ve hijyene dikkat etmeniz. Çok teşekkür. “
Sevim Temur , 20.09.2013 - İsviçre

“Zaten internetteki güzel önerileri okudum ve güven uyandırdı öyle geldim ve de internette yazılanların çok doğru olduğunu gördüm.”
Serpil Ekert , 14.09.2013 - Almanya

“Tüm agiz implant. Dosthane, profesyonel, super servis. Dusmanima, dostuma seve seve tavsiye ederim. Helal olsun”
Şemsi Beşiroğlu , 13.09.2013 - Avustralya

“I had a good dental treatmen, I believe the clinic is very Professional and supportive”
Salvador Salia , 11.09.2013 - İngiltere

“Son derece iyi bir teknoloji kullanılıyor. Cabuk ve verimli hizmet. Personel cok sevimli ve yardımsever. Fiyatlar mükemmel en güzeli de otel konusundaki kolaylık. Herkese tavsiye ederim. Görüşmek üzere.”
Leyla Beşiroğlu , 19.08.2013 - Avustralya

“Cok memnun kaldim”
Yazgül Doğan , 20.08.2013 - Hollanda
“Uygundur”
Fatma Özcan , 19.08.2013 - Almanya

“City Dent’te size uygun olan hizmetin sunulması, fiyatının değilde sizin için iyi olan sistemin öncelikle göz önünde bulunarak tavsiye edilmesi karar vermemde etkili oldu. City Dent araştırmalardan sonra seçtiğim ve bu seçimimin doğru olduğunu gösterdi.”
Rıfat Uçal , 29.05.2013 - Almanya

“I am so pleased with implant treatment and kind staff and dentists Dr. Cansel and Dr. Cagdas”
Una Cantwell, 14.05.2013 - İngiltere

“Tedavim başarılıydı. Üste çene 8 implant ve 14 diş yapıldı. Tek önerim yeriniz size dar gelmeye başlamış, daha büyük bir yere taşınmalısınız.”
Sadık Çiftçi, 12.03.2013 - UK
“I wouldliketo say myapreciationtoMr. Cagdas. I am totalysatisfiedfromtreatmentanddialogue of him. My porcelainsseemgreat!”
Stefan Winger, 29.11.2012 - İngiltere
“Almanyada implant pahalli oldugu icin Türkiyede yaptirmaya karar verdim ve citidenti internette buldum. Dogruyu söylemek gerekirse memleketimde olsa Türkiyede dis yaptirmaya cok emin degildim.  Ucuz etin yahnisi iyi olmaz diye bir laf vardir ve almanyada kaliteli seylere alismiz biz. Korkarak istanbula geldim discidende korkarim ayriyetten.  Üst ceneme komple implant yapildi ve hersey basarili oldu. Ülkemin kalite acisindan cok iyi oldugunu görmüs oldum. Igne yerine elektronik cihazli bir igne ile igne yapıyorlar ve hic acitmiyor. Ayrica dişlerimin renk ölcüsünü elektronik bir cihazla aldilar alt dişlerimle cok uydu. Almanyada bile bunlari görmemistim. İsten alman arkadaslarima sordum onlarda bilmiyorlar. Ülkemle gurur duydum.”
Alaattin Degirmenci, 26.12.2012 - Almanya
“Yıllardır gittiğimiz bir klinikte sol üstde5 dişimde köprü yapıldı. Bir yıl sürmeden köprü kırıldı, sonra bir daha yaptırdım 5,6 ay sonrasında yine kırıldı. Bana köprüde bir problem olmadığı en sağlam malzemelerin kullanıldığı söylendi. Bir arkadaşın tavsiyesi ile Yasin Bey’e gittim. Tam iki kez ölçü randevusuna gittim. Her seferinde Yasin Bey alınan ölçüyü düzeltme için geri gönderdi. Ben yine olmayacak diye umutsuzluğa kapıldım. Üçüncü provadan sonra dişlerim takıldı. Bu yazıyı 3 yıl sonra Yasin Bey’e dolgu için gittikten sonra yazıyorum. Bu dönem boyunca ağzımda hiçbir problem yaşamadım. Ağzımda gerçek dişlerim var gibi hissediyorum. Anladımki bu işte uzmanlık kadar titizlik de çok önemliymiş. Daha önce gittiğim hekim de çok deneyimliydi. Yasin Bey hiç üşenmiyor her detayı titizlikle kontrol ediyor. Defalarca gitmek zorunda kalmak beni sıktı ama sonrasında hiç sorun yaşamadım.”
Doğa Tanrıverdi, 07.09.2012 - Almanya
“Alman implant markaları hakkında araştırma yaparken implantdis adresini buldum. Markalarla ilgili yazı çok işime yaradı. Sonrasında kliniği aradım bana epey bir markada tedavi yaptıklarını belirttiler. İlk muayenemden sonra alternatifleri birlikte değerlendirdik ve aynı özelliklerde daha ekonomik bir implant markasında karar kıldım. Ömür boyu garantisi var. İmplantlarım yapıldı, şimdi protezin takılmasını bekliyorum. Şimdilik herşey yolunda, protezden sonra yine yazacağım.”
Nalan Hoffman, 19.06.2012 - Hollanda
“Ben Almanya dan yaziyorum. Citydentdiskliniginde tedavi olmamı saglayan en önemli sey kendimi müsteri gibi degil hasta gibi hissetmem oldu. Istanbul da birkac klinikte muayene oldum citydentdısında hepsi beni ne kadar cokeuyro ödeyebilir gözüyle baktilar. Citydent hastaya hasta gibi davraniyor. En uygun tedaviyi en uygun ücretle yapıp kalan dislerimikurtardilar. Biz Almanya Türklerini para olarak degerlendirmek çok yanlis. citydent te implantat ve dis tedavilerimi yaptirdigimicinsansliyim.”
Ayhan Kesitoğlu, 16.04.2012 - Almanya